top of page

PROPIETATS DE L'ALOE VERA

CONSUM D'ALOE VERA, BENEFICIÓS PER L'ORGANSIME?

L'aloe vera és una de les plantes més conegudes pels seus numerosos beneficis, i és molt utilitzada de forma externa. És fàcil trobar-la ja que està en molts jardins i és el primer que qui les té se'n apliquen quan els pica algun insecte, per millorar la pell, etc. Centenars de productes de bellesa, cremes, sabons i xampús són fets a base d'aloe vera. Aquesta planta conté vitamines i minerals que la tornen beneficiosa per l'organisme si la ingerim. Conté vitamines A, B, C i E, calci, zinc, crom, seleni, frerro, àcid fòlic i més.

5 PRINCIPALS BENEFICIS

1 - REFORÇA EL SISTEMA INMUNITARI

Conté polisacàrids que estimulen els glòbuls blancs ajudant a combatre els virus. El seu consum reforça el sistema inmunològic tornant-lo més resistent i ràpid a l'hora d'eliminar les bacteries.

2 - AFAVOREIX A LA SALUT DEL NOSTRE COR

El seu consum oxigena la sang i la ajuda a difondre els glòbuls vermells en la mateixa. A més poseeix minerals que redueixen el colesterol i ajuden a regular la pressió arterial. També favoreix el sistema circulatori.

3 - DESINTOXICA L'ORGANISME

Principalment el seu gel resulta favorable per desintoxicar l'organisme, ja que elimina les substancies que no serveixen o perjudiquen al cos, i a la vegada col·labora amb que les substancies beneficioses s' absorbeixin correctament.

4 - FACILITA LA DIGESTIÓ

El seu consum neteja el tracte digestiu ajudant a qui pateix d'estrenyiment així com també, a qui pateix diarrea, ja que conté propietats reguladores i calmants. Són una bona forma de mantenir els intestins sans i lliures de bacteris.

5 - PER APRIMAR-NOS

Gracies a que elimina toxines i favoreix la digestió és un bon aliat en las dietes per baixar de pes.

bottom of page